Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του www.olea-soap.gr θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται εδώ, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να μην κάνει χρήση του www.olea-soap.gr καθώς να μην ολοκληρώσει καμία συναλλαγή μέσω αυτού.

Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

H παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από το www.olea-soap.gr από την στιγμή που θα λάβετε ενημέρωση γι’ αυτήν με χρήση της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και/ή τηλεφωνικά στον αριθμό που θα έχετε καταχωρίσει κατά την παραγγελία σας . Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε καταχωρηθείσας παραγγελίας επιβεβαιώνεται και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε. Το www.olea-soap.gr υποχρεούται να σας ενημερώσει εγκαίρως σε περίπτωση της μη διαθεσιμότητας ή μεταβολής του χρόνου αποστολής της παραγγελίας.
Στις αναγραφόμενες τιμές των διάφορων προϊόντων που διατίθενται μέσω του www.olea-soap.gr συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.

Μαζί με την παραγγελία σας θα παραλάβετε παραστατικό πληρωμής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου παρακαλείστε όπως το αναφέρεται στα σχόλια παραγγελίας, αποστέλλοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στο www.olea-soap.gr μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση αλλά χωρίς να έχουν ισχύ για την παραγγελία που έχει ήδη καταχωρηθεί. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων ισχύουν για αγορές μόνο από το www.olea-soap.gr .

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:

  • Με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό που θα παραλάβετε αμέσως μετά τη παραγγελία σας ενώ είναι απαραίτητη η αποστολή του αποδεικτικού πληρωμής στο oleasoaps@gmail.gr.
  • Με αντικαταβολή (Επιπλέον χρέωση 1.80€).

Κόστος Αποστολής εντός Ελλάδος:
Τα έξοδα αποστολής πακέτου έως 2kg είναι €2.80 για αποστολή μέσω Courier και επιβαρύνουν τον πελάτη. Η αποστολή του δέματος γίνεται μέσω ταχυδρομείου και ο πελάτης λαμβάνει ειδοποίηση μέσω sms προκειμένου να το παραλάβει από το κοντινότερο κατάστημα. Οι παραγγελίες ετοιμοπαράδοτων προϊόντων ολοκληρώνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών και παραδίδονται προς αποστολή στην συνεργαζόμενη εταιρία Courier. Για ειδικές παραγγελίες (σετ δώρων/βάπτισης κλπ) ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται κατά περίπτωση και πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη.

Το www.olea-soap.gr προσπαθεί να σας εξασφαλίζει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, παρά ταύτα και στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν λάθη ή σφάλματα σε πληροφορίες, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες καθώς και τιμών προϊόντων που αναγράφονται στο www.olea-soap.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των δεδομένων ενός προϊόντος. Σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε τυχόν σφάλματα ή λάθη στη διευκρίνιση ενός προϊόντος, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο oleasoaps@gmail.com .

Ο πελάτης θα πρέπει να έχει καταχωρίσει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και στοιχεία εισόδου (e-mail) και τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας (Password) της επιλογής του, όταν επιθυμεί να διατηρεί ιστορικό παραγγελιών.

Το www.olea-soap.gr διατηρεί το δικαίωμα της καταχώρισης των προσωπικών στοιχείων του πελάτη (εξαιρείται ο μυστικός κωδικός ασφαλείας -Password) ώστε να δύναται να ενημερώνει τους πελάτες της για τα προϊόντα της χωρίς να κάνει κατάχρηση αυτού του δικαιώματος της. Το www.olea-soap.gr εγγυάται τη φύλαξη των στοιχείων αυτών και δεσμεύεται για τη μη κοινοποίησή τους σε τρίτους.

Για την επιλογή ενός προϊόντος και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς ή εφαρμογές για το οποίο το επιλέξατε είστε ο μόνος υπεύθυνος .

Η Olea-soap.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας. Όπως προβλημάτων των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

Επιστροφές

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί η ταινία ασφαλείας ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε απο την Olea-soap.gr θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως με ένα email στο oleasoaps@gmail.com αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής) εντός 14 ημερών. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής απο την olea-soap.gr θα σας αποσταλεί η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνει με πίστωση του λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στην olea-soap.gr.