Σαπουνι για μαλλια και προσωπο γεματα υγεια

Σαπουνι για μαλλια και προσωπο
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Χειροποιητο πράσινο σαπουνι για μαλλια και πρόσωπο της OLEA.

Ο καλύτερος φίλος της επιδερμίδας σας.

 

Το σαπουνι για μαλλια και προσωπο με δαφνέλαιο και πράσινη άργιλο, είναι ένα προϊόν με πολλές ευεργετικές ιδιότητες, τόσο για το πρόσωπο όσο και για τα μαλλιά. Είναι ένα φυσικό προϊόν με χιλιάδες οφέλη, τόσο για την προσωπική ομορφιά και την υγιεινή σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φροντίσετε το δέρμα και τα μαλλιά σας. Οι ευεργετικές του ιδιότητες οφείλονται στα δύο κύρια συστατικά: το ελαιόλαδο το έλαιο δάφνης και την πράσινη άργιλο.

Ιδιότητες. Αυτό το προϊόν έχει εκπληκτικές αντισηπτικές ιδιότητες καθαρίζει βαθιά και είναι ιδανικό για τη φροντίδα του δέρματος σας. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες, έχει αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Επιπλέον περιέχει και πράσινη άργιλο, την πιο ευρέως γνωστή άργιλο, η οποία είναι ιδιαίτερα πλούσια σε μεταλλικά άλατα και είναι κατάλληλη για το λιπαρό και μεικτό δέρμα. Συνιστάται ιδιαιτέρως Είναι ιδανική για τις επιδερμίδες με τάσεις ακμής, αφού ρυθμίζει αποτελεσματικά την έκκριση σμήγματος, συσφίγγει τους πόρους και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Αναζωογονητικές ιδιότητες. Η βιταμίνη C, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και το δέρμα σας θα φαίνεται πιο λαμπερό.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1551″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Σαπουνι για μαλλια και προσωπο με Δάφνη και Πράσινη άργιλο

Xρήσεις

 

Περιποίηση Μαλλιών.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φροντίσετε τα μαλλιά σας, ειδικά αν έχετε λιπαρά μαλλιά, επειδή βοηθά τον καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής σας. Χρησιμοποιήστε το ως σαμπουάν, κάνοντας απαλό μασάζ στο κεφάλι σας. Ξεπλύνετε με νερό και ξύδι, προκειμένου να εξισορροπήσετε εκ νέου το pH του δέρματός σας. Στο τέλος του πλυσίματος, χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό.

 

Θεραπεία ομορφιάς για το πρόσωπο.

Το σαπουνι για μαλλια και πρόσωπο της OLEA συνιστάται ιδιαίτερα σε περίπτωση ευαίσθητων δερμάτων αλλά και σε επιδερμίδες με ακμή λόγω της πράσινης αργίλου. Κάντε μασάζ σε αυτό το προϊόν στο υγρό δέρμα του προσώπου σας και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά, σαν να είναι μάσκα. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και απολαύστε την φυσική καθαριότητα στο δέρμα σας!

 

Αφαίρεση μακιγιάζ.

Κάντε μασάζ στο σαπούνι με μικρές κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια ξεπλύνετε.

 

Κρέμα ξυρίσματος

Οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του Δαφνέλαιου κάνουν το σαπούνι ιδανικό για ξύρισμα. Δημιουργήστε πλούσιο αφρό με μια βούρτσα ξυρίσματος ή με τα χέρια σας και εφαρμόστε.

 

Υγρό σαπούνι

Υγρό σαπούνι ως σαπούνι χεριών, ή οποιαδήποτε άλλη από τις χρήσεις που αναφέρονται για το θέμα αυτό. Για να φτιάξετε υγρό σαπούνι Χαλέπι, τρίψτε το σαπούνι και ανακατέψτε με νερό και αποθηκεύστε σε μπουκάλι με αντλία.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Δείτε το σχετικό tutorial για να φτιάξετε υγρό κρεμοσάπουνο και εγγραφείτε στο κανάλι μας

[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/dxOYxKWApx8″ align=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *